tisdag 16 februari 2010

Det som göms i snö dyker upp vid tö

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Till en början hade jag och I en lugn innedag. Pysslade lite med något till goodiebagsen till skivorna. Sen fick vi lust att gå ut. I´s kompis mötte upp i pulkabacken med sin mamma. Åh va kul vi hade! Jag åkte pulka för första gången på typ 14-15 år... I åkte för första gången i backen! Han gillade det skarpt. Fnissade hela backen ner :)
Någon hade tappat sitt lilla släp...

8 kommentarer:

  1. Ja! Det kommer jag ihåg, att det var någon som fick en liten Ivar. Vilken fin blogg du har, den ska jag absolut besöka fler gånger!

    SvaraRadera
  2. Hej! Åh tack! Vad skoj, då "ses" vi :)

    SvaraRadera
  3. Nu har jag lyssnat på Hej Hej Ivar, så himla roligt att det finns en alldeles riktig popsång om Ivar. Den ska jag spela för Ivar imorgon :)

    SvaraRadera
  4. Hoppas att ivar gillar ivarlåten :)

    SvaraRadera
  5. Mysigt!!! En härlig sida av allt det härliga med att få barn är ju att man kan leka igen. Alltså det ÄR kul att bygga högt med klossar, göra sandslott och åka pulka. Så är det ju bara...

    Tack för ditt grattis och klappa magen nu och lilla Ivar förstås!

    KRAAAM

    SvaraRadera
  6. Ivarlåten kan bli en hit hos oss, nu när han skulle sova middag ville han "sjunga hej hej Ivar, trollet". Men jag måste fråga en grej, för jag hör inte vad du sjunger på ett ställe i refrängen, efter att "hej hej Ivar" sjungs andra gången? Skyller på att jag bara lyssnat i datorn med undermålig högtalare.

    SvaraRadera
  7. Hej! va kul! det är inte så lätt att höra vad jag sjunger :) det är nämligen finska "pikko peiko" och betyder lilla trollet det med. ivars pappa är finsk, så för att hylla vårt lilla mumintroll så sjunger vi på finska också.

    SvaraRadera
  8. Ah, att jag inte räknade ut det! ;) Vad bra, då kan jag dra hela refrängen nästa gång :D

    SvaraRadera